paragnost deelt de kracht van de Kracht Steen Amazoniet

Kracht Steen Amazoniet

Ontdek de krachten van Amazoniet en ervaar innerlijke rust en balans. Ons helderziende vertelt over energie en toepassing van de prachtige krachtsteen Amazoniet.


Geschreven door

4 minuten leestijd
Tentoon Kracht Steen Amazoniet | Gratis Paragnost Kracht Steen Amazoniet | Gratis Paragnost

Kracht Steen Amazoniet

amazoniet

Amazoniet is een groene Krachtsteen die vaak witte aderen bevat en een glanzende uitstraling heeft. De kleur varieert van lichtgroen tot donkergroen en het uiterlijk van de krachtsteen varieert van doorschijnend tot opaak. Amazoniet is afkomstig uit Zuid-Amerika en wordt gevonden in landen zoals Brazilië, Madagascar en de Verenigde Staten.

Wereldkaart herkomst Kracht Steen Amazoniet | Gratis Paragnost
Amazoniet verkregen uit de gronden van Brazilie | GratisParagnost Amazoniet verkregen uit de gronden van Madagaskar | GratisParagnost Amazoniet verkregen uit de gronden van Verenigde staten | GratisParagnost
Brazilië staat bekend om zijn rijke en diverse aanbod van krachtstenen, waaronder Kracht Steen Amazoniet, amethist, citrien en smaragd. Veel van deze krachtstenen worden gewonnen in de regio Minas Gerais, die bekend staat om zijn rijke grond en historische mijnen. De winning van krachtstenen is een belangrijke economische sector voor Brazilië en draagt bij aan de wereldeconomie.

Madagaskar is een van de rijkste bronnen van krachtstenen ter wereld, waaronder saffieren, robijnen, granaat en apatiet. De winning van krachtstenen in Madagaskar is vaak kleinschalig en gebeurt met de hand, waardoor de krachtstenen een unieke charme hebben. Veel van de krachtstenen uit Madagaskar worden gebruikt in sieraden vanwege hun mooie kleuren en spirituele betekenissen.

De Verenigde Staten zijn een van de meest gevarieerde en rijke bronnen van krachtstenen ter wereld. De staat Arizona is bijvoorbeeld de thuisbasis van verschillende krachtstenen, waaronder turkoois en amethist. De staat Californië heeft ook een overvloed aan krachtstenen, zoals beryl, kunziet en toermalijn.

Eigenschappen van edelsteen Amazoniet

Amazoniet wordt vaak geassocieerd met rust, kalmte en harmonie. Het wordt beschouwd als een krachtige krachtsteen voor het bevorderen van innerlijke rust, het oplossen van conflicten en het verbeteren van communicatie. De krachtsteen wordt ook gezien als een krachtige krachtsteen voor het versterken van zelfvertrouwen en zelfbeheersing. Amazoniet wordt beschouwd als een krachtsteen met positieve energieën die helpen om negatieve energieën te verminderen en de aura te reinigen. De krachtsteen wordt ook gezien als een krachtsteen die de creativiteit bevordert en de emoties reguleert.
Amazoniet is een silicaatmineraal en bevat kalium, aluminium, natrium, magnesium en water.
Amazoniet wordt geassocieerd met het hart- en keelchakra en heeft een positieve invloed op beide. Het hartchakra is verantwoordelijk voor liefde, emotionele stabiliteit en relaties, terwijl het keelchakra verantwoordelijk is voor communicatie en uitdrukking. Amazoniet versterkt de energie van beide chakra's en helpt bij het ontspannen en verbeteren van emotionele blokkades, zodat men zich beter kan uiten en emoties kan uiten.
tentoon Kracht Steen Amazoniet | Gratis Paragnost Kracht Steen Amazoniet | Gratis Paragnost
paragnost met Kracht Stenen

Kijk ook eens naar andere Kracht Stenen