Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnostengratis.net


  Gratis bellen met paragnosten in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis paragnosten Daghoroscoop  Stier door gratis paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door gratis paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door gratis paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door gratis paragnosten Daghoroscoop  Maagd door gratis paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door gratis paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door gratis paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door gratis paragnosten Daghoroscoop  Waterman door gratis paragnosten Daghoroscoop  Vissen door gratis paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Egon
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnostengratis.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Egon
  Ervaring met paragnost Egon
  Wat een fijne mens. Heel kalm en luistert goed naar je verhaal. Houd je niet onnodig lang aan de lijn .
Vraagt weinig informatie . Heel duidelijk .
Hoop dat alles uitkomt.
Raad iedereen zeker een consult bij hem.
Bedankt Egon.




Ervaring van Tina met paragnost Egon   Ervaring van Tina met paragnost Egon   Ervaring van Tina geplaatst op 5 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Egon  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Egon
  Ervaring met paragnost Egon
  Ik heb eerder contact gehad met Egon en heel bijzonder hoe zijn waarnemingen uitkomen, het is bijzonder moeilijk om een tijdsbestek eraan te kunnen geven en om het nog specialer te maken ook dat klopt en/of komt uit. Ondanks dat ik zelf probeer te beredeneren is het wel een heel prettig persoon om in vertrouwen te nemen en krijg je eerlijke antwoorden of bevestigingen. Hartelijk dank en we gaan elkaar vast weer een keer spreken.




Ervaring van Jacoba met paragnost Egon   Ervaring van Jacoba met paragnost Egon   Ervaring van Jacoba geplaatst op 20 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Egon  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Egon
  Ervaring met paragnost Egon
  Wat een fijn, verhelderend en goed gesprek. Zonder informatie zo helder de situatie in kunnen voelen. Hiervan stond ik versteld.

Zeer zuiver en rustig in gesprek, geen valse hoop of onnodig lang aan de lijn houdend. Gewoon oprecht en vooral ook eerlijk kijkend naar de situatie. Zeer de moeite waard om te bellen.

Ik heb aan dit gesprek een goed gevoel overgehouden. Dus dank je wel daarvoor.




Ervaring van Marjolein met paragnost Egon   Ervaring van Marjolein met paragnost Egon   Ervaring van Marjolein geplaatst op 2 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Egon  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Egon
  Ervaring met paragnost Egon
  Vanmiddag hebben we elkaar gesproken, dank voor dit fijne en duidelijke gesprek op gelijke golflengte. Zeer de moeite waard om te bellen, duidelijk, helder, liefdevol en met humor. Nogmaals dank Egon. Ik bel je zeker nog een keer.




Ervaring van Mar met paragnost Egon   Ervaring van Mar met paragnost Egon   Ervaring van Mar geplaatst op 13 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Egon  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Egon
  Ervaring met paragnost Egon
  Tot mijn grote verbazing moet ik toegeven dat uw ongelofelijke voorspelling uiteindelijk is uitgekomen. Uw ongekend geheugen en uw fijn gehoor waarbij je zelfs mijn kat kon horen spinnen, maken je tot een zeer unieke paragnost. Ik ben er nu ook van overtuigd dat je andere voorspelling die ik haast voor onmogelijk acht ook waarheid zal worden. Dit is prachtig en nogmaals veel dank.




Ervaring van Dap met paragnost Egon   Ervaring van Dap met paragnost Egon   Ervaring van Dap geplaatst op 24 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Egon  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Egon
  Ervaring met paragnost Egon
  Een rustige gedegen paragnost, die bemoedigende voorspellingen kan doen. Indien je daags of meerdere malen met identieke vraag speelt is er een bijzondere kans verschillende uitkomsten te verwerven ter bezinning.




Ervaring van Glenn met paragnost Egon   Ervaring van Glenn met paragnost Egon   Ervaring van Glenn geplaatst op 22 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Egon  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Egon
  Ervaring met paragnost Egon
  Een fijne man om mee te praten. en snel zijn bevindingen aangeeft. Zeker de moeite waard om te bellen.




Ervaring van F met paragnost Egon   Ervaring van F met paragnost Egon   Ervaring van F geplaatst op 3 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Egon  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Egon
  Ervaring met paragnost Egon
  Helder en duidelijk antwoord waar ik zelf mee verder kan.




Ervaring van saskia met paragnost Egon   Ervaring van saskia met paragnost Egon   Ervaring van saskia geplaatst op 9 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Egon  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Egon
  Ervaring met paragnost Egon
  Fijne, vriendelijke man. Ik bel graag naar Egon omdat ik dan weet een goed advies en zuivere inzichten te bekomen. Bedankt Egon.




Ervaring van Caroline met paragnost Egon   Ervaring van Caroline met paragnost Egon   Ervaring van Caroline geplaatst op 16 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Egon  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Egon
  Ervaring met paragnost Egon
  Beste Egon,

Ik heb zojuist met u gesproken betreft de man in mijn leven die aan zich zelf moet werken om open te staan voor veranderingen, zodat we beide een intieme verbintenis hebben met elkaar en samen iets moois opbouwen in de toekomst.

U gaf aan dat er geen tijd aan gebonden was, maar wel dit jaar zal plaatsvinden. Ik hoop op je goede waarneming en wacht het geduldig.

Gr Carmen.




Ervaring van Carmen met paragnost Egon   Ervaring van Carmen met paragnost Egon   Ervaring van Carmen geplaatst op 10 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Egon  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Egon
  Ervaring met paragnost Egon
  Aangename persoonlijkheid.kort, warme en krachtig in antwoorden en volgens mij pal erop. Hartelijk dank. E.




Ervaring van Edith met paragnost Egon   Ervaring van Edith met paragnost Egon   Ervaring van Edith geplaatst op 1 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Egon  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Egon
  Ervaring met paragnost Egon
  We hebben elkaar meerdere malen gesproken en je blijft erbij dat het goed komt tussen mij en die man. En dat er binnenkort weer contact zal zijn.
Eerder zat je ook al goed met het moment van contact dus ik vertrouw nu ook weer op je voorspelling.

Dankjewel voor de fijne gesprekken. Je bent een warm en eerlijk persoon.




Ervaring van Anoniem met paragnost Egon   Ervaring van Anoniem met paragnost Egon   Ervaring van Anoniem geplaatst op 1 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Egon  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Egon
  Ervaring met paragnost Egon
  Hele lieve warme man. eerlijk en oprecht een echte aanrader om mee te spreken.

Bedankt. Liefs .




Ervaring van Laura met paragnost Egon   Ervaring van Laura met paragnost Egon   Ervaring van Laura geplaatst op 20 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Egon  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Egon
  Ervaring met paragnost Egon
  Beste Egon,

Wij hadden even net met elkaar gesproken.
Twee weken geleden had ik je ook gebeld " betreft " relatie en deze is ook uitgekomen, er komt geen relatie met deze persoon. U heeft gelijk gehad. vandaag hadden we over " uithuisplaatsing van mijn dochter" volgens jouw gaat het niet gebeuren en dat in feb 2018 nieuwe ontwikkelen komen voor mij. op een positieve zin. Dankjewel voor je wijze woorden en voor je eerlijkheid. Dank je wel Egon en ik neem nog contact met je op.

Met vriendelijke groet,
bezorgde moeder.




Ervaring van Anoniem met paragnost Egon   Ervaring van Anoniem met paragnost Egon   Ervaring van Anoniem geplaatst op 19 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Egon  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Egon
  Ervaring met paragnost Egon
  Egon het is uitgekomen. Een weekje later dan je zei maar het is uitgekomen. Dank je.




Ervaring van Anoniem met paragnost Egon   Ervaring van Anoniem met paragnost Egon   Ervaring van Anoniem geplaatst op 12 december 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Egon  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Egon
  Ervaring met paragnost Egon
  Egon dank je voor ons tweede gesprek vandaag, je blijft bij je voorspelling dat er deze maand een positieve ontwikkeling ontstaat en dat die bepaalde andere persoon zal verdwijnen dit jaar. Dank je dat je mijn moederhart geruststeld. Ik hoop dat je gelijk hebt en hou je op de hoogte x.




Ervaring van N. met paragnost Egon   Ervaring van N. met paragnost Egon   Ervaring van N. geplaatst op 12 november 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Egon  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Egon
  Ervaring met paragnost Egon
  Egon ik heb je gisteren gebeld en je zag nog steeds een positief contact deze maand nog liggen. en je zag ook dat de persoon die ik niet in het leven van mijn kind wil zou vertrekken dit jaar nog. Ik hoop dat je gelijk hebt en hou je op de hoogte x.




Ervaring van N. met paragnost Egon   Ervaring van N. met paragnost Egon   Ervaring van N. geplaatst op 7 november 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Egon  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Egon
  Ervaring met paragnost Egon
  Beste Egon,

Bedankt voor het prettige gesprek ben zeer tevreden.

Zeer goed gevoel bij Egon . prettige energie.




Ervaring van Willem met paragnost Egon   Ervaring van Willem met paragnost Egon   Ervaring van Willem geplaatst op 13 augustus 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Egon  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Egon
  Ervaring met paragnost Egon
  Lieve Egon, dankuwel voor het consult. Heb zojuist een heel fijn gesprek met u gehad. Ik heb u ervaren als een warme, betrouwbare, vriendelijke persoonlijkheid welke een vleugje humor niet schuwt. Ik kan een ieder dan ook van harte aanraden om een gesprek met u aan te gaan. Lieve groeten van mij in liefde en licht.




Ervaring van Willeke met paragnost Egon   Ervaring van Willeke met paragnost Egon   Ervaring van Willeke geplaatst op 4 augustus 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Egon  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Egon
  Ervaring met paragnost Egon
  Egon, jij bent de enige die de waarheid durft te zeggen. En daar bellen we ook voor. En uit het verleden blijkt ook dat je steeds gelijk hebt. BEDANKT .




Ervaring van b. met paragnost Egon   Ervaring van b. met paragnost Egon   Ervaring van b. geplaatst op 4 juni 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Egon  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Egon
  Ervaring met paragnost Egon
  Je voelt dingen zeer goed aan. Ik laat je verder weten hoe het is verlopen of het uitgekomen is.




Ervaring van c met paragnost Egon   Ervaring van c met paragnost Egon   Ervaring van c geplaatst op 16 februari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Egon  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Egon
  Ervaring met paragnost Egon
  dank je wel voor je duidelijke uitleg. ik hoop dat u voorspelling ook voor mij mag uitkomen. net als voor de mensen die u reeds geraadpleegd hebben.




Ervaring van frank met paragnost Egon   Ervaring van frank met paragnost Egon   Ervaring van frank geplaatst op 25 september 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Egon  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Egon
  Ervaring met paragnost Egon
  Ik hoop dat uw voorspellingen uitkomen op het gebied van werk en liefde. Ik zal u laten weten hoe het is verlopen. Groetjes Willem.




Ervaring van Willem met paragnost Egon   Ervaring van Willem met paragnost Egon   Ervaring van Willem geplaatst op 7 juli 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Egon  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Egon
  Ervaring met paragnost Egon
  lieve egon u kon gelijk aangeven dat ik last had/heb van hoofdpijn en dat klopte en over werk gebied hoop dat ik gauw een leuk baantje vind. een lieve hartelijke groet van mij. A.




Ervaring van a met paragnost Egon   Ervaring van a met paragnost Egon   Ervaring van a geplaatst op 6 juli 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Egon  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Egon
  Ervaring met paragnost Egon
  Ik ben verbaasd over wat u mij allemaal heeft kunnen vertellen. Ik vond het een fantastisch gesprek en zal u vaker gaan contacteren voor een consult. Groetjes Pascal.




Ervaring van Pascal met paragnost Egon   Ervaring van Pascal met paragnost Egon   Ervaring van Pascal geplaatst op 6 juli 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Egon  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Egon
  Ervaring met paragnost Egon
  Ik zag zoveel problemen in mijn relatie dat ik niet meer wist wat ik moest doen. Maar dankzij uw hulp heb ik de kracht gevonden om eraan te werken. Ik zal u zeker nog een keer bellen voor advies en laat u weten of mijn relatie sterker is geworden dan ooit tevoren. Groeten Charlotte.




Ervaring van Charlotte met paragnost Egon   Ervaring van Charlotte met paragnost Egon   Ervaring van Charlotte geplaatst op 25 juni 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Egon  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Egon
  Ervaring met paragnost Egon
  Allereerst wil ik u bedanken voor het fijne gesprek dat ik met u heb gehad. U hulp geeft mij de kracht om problemen te overkomen ik hoop dat uw voorspellingen uitkomen en mijn relatie zal uitbloeien tot iets groots. Groetjes Babette.




Ervaring van Babette met paragnost Egon   Ervaring van Babette met paragnost Egon   Ervaring van Babette geplaatst op 24 juni 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Egon  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Egon
  Ervaring met paragnost Egon
  Dag Egon, ik heb twee keer een email consult en een keer een telefonisch consult bij jou gehad. Ik ben blij met je eerlijke en duidelijke antwoord. Een deel van jouw voorspelling is nu aan het uitkomen, hier ben ik al heel blij mee. Ik zit nog vol spanning wat het tweede deel van jouw voorspelling betreft, maar ik heb ondanks alle spanning goede hoop. Ik zal zeker nog een keer een beroep op je doen voor een steuntje in mijn rug.




Ervaring van G met paragnost Egon   Ervaring van G met paragnost Egon   Ervaring van G geplaatst op 23 februari 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Egon  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Egon
  Ervaring met paragnost Egon
  Liefste Egon bedankt voor deze lieve woorden deed me echt ongelooflijk goed je hebt een lieve stem en heeft me gekalmeerd dat ik toch wat kan genieten. Heel veel liefs Cathérine




Ervaring van Catherine met paragnost Egon   Ervaring van Catherine met paragnost Egon   Ervaring van Catherine geplaatst op 14 februari 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Egon  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Egon
  Ervaring met paragnost Egon
  bedankt voor uw realistische raad !




Ervaring van popi met paragnost Egon   Ervaring van popi met paragnost Egon   Ervaring van popi geplaatst op 15 januari 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Egon  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Egon
  Ervaring met paragnost Egon
  Bedank voor alles en je bent een echte top dank je




Ervaring van Hanan met paragnost Egon   Ervaring van Hanan met paragnost Egon   Ervaring van Hanan geplaatst op 1 januari 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Egon  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Egon
  Ervaring met paragnost Egon
  Egon wauw ik ben in schok! Er zou binnen 2weken liefdevol contact zijn en ja hoor, op de dag 2 weken is jouw voorspelling uitgekomen! Nu zeg je dat hij binnen de week contact zal opnemen om af te spreken en er binnen de 2 weken een afspraak is! Ik heb het volste vertrouwen in jou! Hij heeft me niet meer geblokkeerd zoals jij zei! Je geeft me weer hoop op de relatie!




Ervaring van Anoniem met paragnost Egon   Ervaring van Anoniem met paragnost Egon   Ervaring van Anoniem geplaatst op 8 november 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Egon  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Egon
  Ervaring met paragnost Egon
  Egon ik heb je zonet gebeld! Ik hoop dat jouw voorspelling uitkomt en hij binnen 2 weken contact opneemt met mij en hier verder een relatie uit voorkomt! Ik laat dat zeker nog weten! Je geeft me hoop!




Ervaring van Anoniem met paragnost Egon   Ervaring van Anoniem met paragnost Egon   Ervaring van Anoniem geplaatst op 24 oktober 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Egon  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Egon
  Ervaring met paragnost Egon
  dank u Egon voor je oprechtheid, je was kei oprecht en dat was keihard maar een oprecht gevoel, echt bedankt voor je reading was wat ik niet wou horen maar eerlijk en oprecht Thx




Ervaring van INGRID met paragnost Egon   Ervaring van INGRID met paragnost Egon   Ervaring van INGRID geplaatst op 20 oktober 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Egon  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Egon
  Ervaring met paragnost Egon
  Egon, ik bel je nu al enkele maanden en je blijft hetzelfde zeggen en zien dat het weer goedkomt en ja dat is ook zo, in die tijd bent u ook een kei en is meestal juis, je hebt enorm veel geduld en ben een zachte man, ik zal je nog vaak bellen om raad. bedankt




Ervaring van ingrid met paragnost Egon   Ervaring van ingrid met paragnost Egon   Ervaring van ingrid geplaatst op 5 oktober 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Egon  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnostengratis.net - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnostengratis.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnostengratis.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Paragnostengratis.net. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden